(Hulp) Monteur vloerverwarming

M/V – 40 uur / week

Wat houdt de baan in?

Als monteur werk je samen met je collega’s op nieuwbouw- en renovatie projecten door heel Nederland op het gebied van vloerverwarming.
De werkzaamheden bestaan uit het leggen van vloerisolatie en vloerverwarmingsleidingen. En het monteren van de verdelers en de draadloze/bedrade naregelingen. Ook kun je worden ingezet voor servicewerkzaamheden en het oplossen van storingen.

Wat verwachten we van jou?

  • We verwachten naast een “hands-on mentaliteit” dat je vooral ook enthousiast, leergierig, klantgericht en collegiaal bent.
  • Je hebt een professionele en correcte houding en zorgt ook voor juiste administratieve afwerking van de projecten (invullen kwaliteitsformulieren, weekuurstaten, foto’s, digitale rapportage).
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift.
  • In bezit van rijbewijs B(E) en een geldig VCA certificaat evenals aanleg voor of ervaring met installatietechniek is een prĂ©.
  • Je hebt geen specifieke opleiding nodig binnen de vloerverwarmingsbranche, deze verzorgen wij en daarna brengen je nieuwe collega’s je de praktijk-kneepjes van het vak graag bij.

 

Wat bieden we je?

Je begint altijd samen met een collega in een montage team. Ben je ervaren, krijg je een hulp-monteur mee, ben jij de hulp-monteur, dan kun je doorgroeien zodat je ook je eigen bus en hulp-monteur mee kan krijgen.
Daarnaast een passend salaris en prima secundaire voorwaarden zoals een goed pensioen en volop vrije dagen (CAO Klein Metaal). Zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden, mooie bedrijfskleding, goed gereedschap, mobiele telefoon etc.

Heb je interesse, mail dan je sollicitatiebrief met CV naar info@dsworks.nl